Turistička putovanja - BTRAVEL

24.05.2017.

Povoljnija turistička putovanja za članove SBF-a

Proljeće je s nama i bliži nam se vruće ljeto! Misli vam često odlutaju na godišnji odmor, a vi ne znate kamo na izlet, vikend odmor ili more? Tražite povoljnu cijenu i provjerenu kvalitetu? Hotelske pakete na koje se možete osloniti? Nastavite čitati, na pravom ste mjestu! 

 

Cilj BTravel-a je pronaći najatraktivnije hotele, sastaviti praktičan paket s dodatnim sadržajima i redovne cijene ponuđača konkretno sniziti. Bilo da želite smještaj u hotelu, u vili ili pansionu, bilo da ste se odlučili za odmor na moru, u prirodi, u europskim prijestolnicama ili u toplicama - raznovrsnost izbora i najniže cijene zajamčene. Za korištenje ovih fantastičnih ponuda potrebna je online kupnja ili rezervacija smještaja, aranžmana ili izleta, koja je laka i jednostavna. Najprije provjerite slobodne kapacitete u hotelu, slijedite jednostavan postupak kupnje na portalu i na kraju kupon proslijedite hotelu za potvrdu rezervacije.

Pronaći smještaj optimalnog omjera cijene i kvalitete lakše je nego što ste mislili. Od danas dostupno za sve članove Sindikata Banaka i Financijskih Djelatnika.